Luuk Scholte is per februari 2024 gestart als CEO van Greendish. Hij volgt hiermee Michael Salmagne op als algemeen directeur. Als voormalig directeur werkzaam bij o.a. de vakbeurs HORECAVA en Floriade Expo 2022, is Luuk een bekende in de foodservice branche. Luuk Scholte: ‘Ik zie er naar uit voedselaanbieders binnen bedrijven, horeca en zorg te helpen met verduurzamingsvraagstukken m.b.t. voedsel en zo bij te dragen aan een gezonde bedrijfsvoering, verbeterde gasttevredenheid en een beter klimaat’
Over Greendish
Greendish is het adviesbureau dat overheden, zorginstellingen, cateraars en restaurants helpt om de transitie naar een gezond en duurzaam voedselaanbod te versnellen. Het in Utrecht gevestigde bedrijf is in 2012 gestart vanuit de overtuiging dat we moeten eten binnen de grenzen van onze planeet. Door slimme maaltijd enginering, lokale inkoop en anti-verspillingsmaatregelen wordt de gewenste CO2-reductie en kostenbesparing behaald. Een jong team van 15 impactmakers ontzorgt de opdrachtgever in het hele traject van 0-meting, tot implementatie met begeleiding, opleiding en nazorg. Inmiddels staat de teller op ruim 345 verduurzaamde keukens.