Wil jij in 2024 (verder) aan de slag met voedselduurzaamheid, maar lukt het niet om…
• doelstellingen te vertalen naar de vloer?
• inzicht te krijgen in de impact van je inkoop?
• locaties en teams mee te krijgen?
• tot actie te komen?
Kom dan op 11 maart a.s. naar het event ‘Samen op weg naar een duurzamere inkoop en voedselaanbod’!
Programma
08.45 uur
|
Ontvangst
|
09:00-09:20 |
Opening door dagvoorzitter Marieke Eyskoot |
09:20-09:40 |
Wereldwijde trends & ontwikkelingen door Ariane van Mancius |
09:40-10:10 |
CSRD & duurzaamheid binnen foodservice door Wouter Staal |
10:10-10:40 |
Koffiepauze met proeverij |
10:40 – 11:10 |
Workshop gedragsverandering door Mindpact |
11:10 – 11:40 |
Kijkje in de keuken van Greendish en BrightGreen |
11:40 – 12:10 |
Afsluiting en inleiding op lunch door Peter Scholte |
12:10-13:00 |
Lunch door Peter Scholte |
Let op! Voor dit event zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.