IntelligentFood organiseert samen met Zadkine, Albeda en Hogeschool Rotterdam 6 masterclasses op het gebied van duurzaamheid, verspilling en circulariteit, voor het project Let’s change the face of food waste. Eén van de doelen van het projectteam is het tegengaan van voedselverspilling, door de masterclasses vergroten wij de bewustwording voor dit maatschappelijke probleem onder studenten, docenten en mkb-medewerkers.
De masterclass ‘Elimineren van verspilling in processen’
In deze masterclass, die 9 mei plaatsvindt, zal Marcel Seijner (Hogeschool Rotterdam) uitleggen hoe je een systeemanalyse maakt die onderliggende oorzaken en structuren van verspilling blootlegt, zodat op alle niveaus een aanpak voor deze verspilling kan worden ontwikkeld. Door middel van zo’n systeemanalyse kan het hele voedselsysteem verduurzaamd worden.
Ben jij geïnteresseerd in hoe zo’n systeemanalyse tot stand komt? Schrijf je dan gratis in voor deze (of meerdere) masterclass(es)