Columns / interviews

Joris Joppe (Visionplanner): ‘Duurzaamheid in het MKB: welke rol...

Duurzaamheid in het MKB staat nog redelijk in de kinderschoenen. Veel ondernemers willen best stappen...

Herbert Silderhuis: ‘Een warmtepomp kopen met overuren? Dat kan...

HAASheat maakt de energietransitie toegankelijker en eenvoudiger. Met een simpele klantenreis en het ...

Marja Versleijen: ‘TotalEnergies werkt aan versnellen energietransitie op Recharge...

Op 7 en 8 september 2022 vormt Rotterdam Ahoy voor de tweede keer het decor voor Recharge Earth. Dit ...

Joke Boonstra (Erasmus MC) over de uitdagingen van het verankeren...

In de PS Walks serie van PwC Nederland wandelen we langs markante plekken. In deze aflevering spreke...

Jordi de Vos (Circularise): ‘Circulaire economie en de blockchain’

Jordi de Vos is mede-oprichter van Circularise, een bedrijf dat zich inzet voor een volledig circulai...

Sandra Nap (Holland Houtland): ‘Stop de valse tegenstelling tussen...

Twee topvrouwen van de Nederlandse banken ABN AMRO en Rabobank deelde hun visie om de klimaatopwarmin...

Leen Zevenbergen (Been MC): ‘The ups-and-downs of the sustainability...

Last week, an article in renowned newspaper Het Financieele Dagblad caused a stir in the B Corp movem...

Bas Knol (ESG Support): ‘Europese toezichthouders pleiten voor minder...

Op 8 augustus 2022 sloot de European Financial Reporting Advisory Group (EFRAG) een openbare raadpleg...

Ferdy van Beest (Flynth): ‘Duurzaamheid belangrijker dan perfecte assurance’

De Raad voor de Jaarverslaggeving heeft in de afgelopen periode veel informatie verzameld rondom de o...

Impact Radio met Lotte van Grol (NS Stations): ‘Duurzame...

Wie vaak op het station komt is vast wel eens bij de Starbucks, de Kiosk of de Albert Heijn To go gew...

Wouter van Dieren (Club of Rome) : ‘Visgeld is...

In het NRC van 23 juli jl. schrijft Rosanne Hertzberger over de hoopvolle duurzame toekomst die er aa...

Casper Zulim de Swarte (S&P): ‘De horeca verduurzaamt, wat...

Steeds meer mensen eten buiten de deur, in restaurants en on-the-go. De opties die we in onze directe...