Bianca Harms (NHL Stenden Hogeschool): ‘Hoe zorg je voor...
Het Groene Brein zet zich in voor een duurzame, inclusieve samenleving door wetenschap en praktijk sa...
Tanja Meeuwsen (BKN): ‘Het gaat goed met de kringloopwinkels’
Waren we een paar jaar geleden nog enigszins terughoudend met het kopen van tweedehands kleding, tege...
Erik van der Ende (Kenter): ‘Nu meebewegen betekent grip...
Terwijl Nederland druk bezig is met verduurzamen, heeft het elektriciteitsnet zijn capaciteit bereikt...
Mirjam Kuggeleijn (Locaties met Meerwaarde(n)): ‘Tips voor circulaire locaties’
Een event organiseren is een unieke ervaring voor je gasten. De boodschap die je hen meegeeft, bepaal...
Hugo Vedder (Fristads): ‘Groen moet ook écht groen zijn’
Begin dit jaar heeft het Europees parlement ingestemd met wet en regelgeving om een halt toe te roepe...
Quinty Soede (ProRail): “Hoe maak je meetbare impact binnen...
Quinty Soede (26) van ProRail over haar deelname aan het KIEM Program voor young professionals. Jonge...
Freek van Til (VBDO): ‘De verkeerd verpakte boodschappen van...
Unilever staat al lange tijd als een reus op het toneel van de consumptiegoederenindustrie. Ik vraag ...
Tjeerd Jongsma (ISPT): ‘Nederland biedt volop kansen voor de...
Nederland heeft recent de boot gemist bij Europese subsidies voor waterstofprojecten. Door de hoge el...
Simon Braaksma (Philips): “CSRD is niet rapporteren om het...
In een interview met De Telegraaf vertelt Simon Braaksma, Senior Director Sustainability bij Philips,...
Marije Perdon (MVO NL): ”Fossiele subsidies: tijd voor een...
De discussie over fossiele subsidies gaat niet alleen over het reduceren van CO2-uitstoot. Het gaat o...
Feike Sijbesma (The Climate Alliance): “Aan klimaatrechtszaken kleven ook...
Feike Sijbesma snapt de motieven van organisaties die klimaatrechtszaken voeren. Wel waarschuwt hij v...
Michiel van Yperen (GS1): ‘Slim en duurzaam samenwerken door...
Minder dierlijke en meer plantaardige voeding, minder fossiele en meer hernieuwbare grondstoffen, het...