CO2-reductie dankzij samenwerking tussen Van Zelst en Van den...
Zeven nieuwe Volkswagen ID.3’s bezegelen de samenwerking tussen twee lokale bedrijven. De buite...
Meike Rijksen (Greenpeace): “Mondkapjes maken plastic soep groter’
Laat deze Covid-19 crisis de plastic vervuiling-crisis niet nóg groter maken. Dat is onze dringende ...
Marianne van Keep (Verstegen Spices & Sauces): “Wij willen...
Het Rotterdamse familiebedrijf Verstegen Spices & Sauces haalt sinds 1886 kruiden en specerijen u...
Dorien Staal (Voorbij Prefab): “CO2-arm beton, het kan!”
Voorbij Prefab heeft een primeur: het bedrijf heeft CO2-arm beton ontwikkeld met een CO2-reductie van...
Margreeth Pape (Thuiswinkel.org): “Hoe ziet circulariteit eruit binnen e-commerce?”
Deze week is het de Nationale Recycleweek, een week waarin Nederland in het teken staat van het recyc...
Denise van Keulen (Tarkett): “Recycling is niet altijd duurzaam!”
In de praktijk zien we recycling steeds vaker terug komen, zoals hout met het FSC-Recycled label en H...
Roel Drost (Ecochain) en Martin de Jong (Empact): “Minder...
Veel organisaties hebben een duidelijke visie op duurzaamheid. Maar de dagelijkse realiteit is ook da...
Duurzaamheid verdient meer aandacht in het toezicht
Klimaatverandering en verlies aan biodiversiteit staan steeds hoger op de agenda van financiële inst...
Sanne Stroosnijder (WUR): “Spelregels veranderen tegen voedselverspilling”
Om voedselverspilling voor 2030 te halveren zijn nog grote stappen nodig, alleen staat soms wet- en r...
Robert Metzke (Philips): “Inspired by purpose, committed to action”
People often ask me why sustainable development is such an important topic for me. The answer is simp...
Hans-Peter Schilte: “Erasmus MC wil in 2030 CO2-uitstoot halveren”
Van 5 tot en met 9 oktober organiseert het Erasmus MC de Week van de Duurzaamheid. Het ziekenhuis wil...
Erik Breen e.a.: “Stakeholder inclusiviteit als accelerator voor de...
De Sustainable Development Goals (SDG’s), gelanceerd in 2015, zijn pas vijf jaar oud en niet me...