Meedoen?

Voor de betrokken partijen is Duurzame Dinsdag een goed moment om zichzelf en hun netwerken zichtbaar te maken bij het Kabinet, de Eerste en Tweede Kamer en in de pers. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan Duurzame Dinsdag en bagage voor een duurzame samenleving te leveren. Dat kan door uw initiatief via de website te sturen en/of door deel te nemen aan de lunchbijeenkomst op Duurzame Dinsdag. Daar bent u in de gelegenheid uw initiatieven persoonlijk toe te lichten en in debat te gaan met aanwezige kamerleden.

Initiatieven aanleveren

Uw duurzame ideeën en initiatieven zijn welkom! Stuur ze voor 30 augustus 2005 naar de website van Duurzame Dinsdag en de organisatie zorgt dat ze in het Duurzame Koffertje terecht komen.

Kom naar de lunchdiscussie op Duurzame Dinsdag

Tijdens de lunchgesprekken spelen de initiatieven een centrale rol. De initiatiefnemer heeft de gelegenheid het initiatief toe te lichten en er vervolgens met kamerleden of andere aanwezigen over in discussie te gaan. U bent van harte welkom om deel te nemen aan de lunch en het debat op dinsdag 6 september 2005, Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag.

Aanmelden kan via www.duurzamedinsdag.nl. Hier vindt u tevens het programma en het inschrijfformulier voor Duurzame Dinsdag.