Vezet BV
Koninklijke Vezet heeft zich tot doel gesteld om in 2030 zelf volledig CO2 neutraal te produceren (scope 1 & 2), en daarnaast een reductie van 50% te realiseren van de CO2 footprint in scope 3 (de emissies die worden veroorzaakt door leveranciers en partners in de waardeketen van onze organisatie). Koninklijke Vezet neemt als strategisch partner van Albert Heijn actief deel in het ‘Beter voor Natuur en Boer’ programma.
Wij hebben ruimte voor een HBO- of WO-stagiair die ons kan ondersteunen op een aantal vraagstukken met betrekking tot onze duurzaamheidsdoelstellingen.
Volg jij de opleiding Life Sciences, Duurzaamheid en Strategie, Food Commerce & Technology of een soortgelijke HBO- of WO opleiding en heb je een ondernemende instelling en een passie voor duurzaamheid? Dan zijn we opzoek naar jou!
Werkzaamheden
Je kunt rekenen op een dynamische en leerzame werkomgeving waarbij je zelf met een aantal opdrachten aan de slag gaat, maar ook zult samenwerken met diverse disciplines binnen Vezet en met externe partijen. Een van onze wensen is om de groente en fruit die we om welke reden dan ook “over” hebben en niet kunnen verwerken in een product voor de consument, alsnog te gebruiken in een lekker en voedselveilig eindproduct. Onze reststromen willen we dus behouden en verwaarden.
Wat we hiervoor nodig hebben is een proces om onze dagverse producten voor langere tijd te bewaren. En de juiste partners om ons daarbij te helpen.
Kan jij ons helpen met een uitvoerbaar advies op dit onderwerp? Dan krijg jij alle ruimte om je advies te ontwikkelen, en je ondernemerschap in te zetten om je eigen advies ook ten uitvoer (te helpen) brengen. En uiteraard helpen we je daarbij met onze kennis van onze producten, kwaliteit en bedrijfsvoering.
Meer informatie/solliciteren: www.vezet.nl.