CSR Quality Manager

  • Dienstverband
  • Rotterdam

LBC Tank Terminals

Wie zijn wij?

Bij LBC Tank Terminals geloven we in duurzame groei, waarbij we een balans vinden tussen economische vooruitgang, zorg voor het milieu en sociale verantwoordelijkheid. Onze purpose is duidelijk: we willen een positieve impact maken op de wereld, met respect voor mens, milieu en gemeenschap. We zetten ons in voor veilige en betrouwbare opslagoplossingen, waarbij onze klanten altijd centraal staan. Als CSR Quality Manager speel jij een sleutelrol in het waarmaken van deze missie.

Jouw rol als CSR Quality Manager

In deze functie ga jij ons helpen de kwaliteit van onze sociale, veiligheids- en milieuprestaties naar een hoger niveau te tillen. Je werkt nauw samen met verschillende teams om ervoor te zorgen dat onze CSR-standaarden niet alleen worden nageleefd, maar ook continu worden verbeterd. Samen zorgen we ervoor dat onze activiteiten bijdragen aan een betere wereld én aan sterke bedrijfsresultaten.

Wat je gaat doen?

Customer Centricity: Je identificeert kansen en ziet risico’s binnen onze CSR-strategie, altijd met oog voor onze klanten. Je zorgt voor verbeteringen die de sociale, veiligheids- en milieuprestaties versterken, en daarmee ook de tevredenheid van onze klanten.

HSSEQ (Health, Safety, Security, Environment, and Quality): Jij ontwikkelt CSR-standaarden die bijdragen aan de gezondheid, veiligheid, beveiliging en milieubescherming, zodat we voldoen aan alle wettelijke eisen en onze eigen hoge normen.

Operational Excellence: Je houdt toezicht op de naleving van onze CSR-praktijken, voert interne audits uit en zorgt voor een up-to-date documentmanagementsysteem. Dit alles met als doel onze operationele efficiëntie te waarborgen en continu te verbeteren.

LBC Community: Je werkt samen met lokale gemeenschappen en collega’s aan CSR-projecten. Je deelt je kennis en inspireert anderen om verantwoordelijkheid te nemen voor onze maatschappelijke en ecologische impact. Daarnaast ben je preventiemedewerker voor ons hoofdkantoor.

Meer informatie/solliciteren: lbctt.cvw.io.