New Business & Programmamanager Education

  • Dienstverband
  • Utrecht

Kyden

Over Kyden

Kyden is een ESG dienstverlener die organisaties begeleidt bij hun transitie naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. In heldere taal ondersteunen wij bedrijven met hun maatschappelijke, people, AI- en duurzaamheidsvraagstukken. We geloven sterk in de kracht van persoonlijke ontwikkeling bij deze transformaties. Ons Education Team, bestaande uit 18 ondernemende en betrokken collega’s, werkt samen aan het ontwikkelen en uitvoeren van inspirerende leiderschapsprogramma’s en traineeships. Dit doen we voor toonaangevende opdrachtgevers zoals Sweco, RDW en Smurfit Kappa, binnen sectoren zoals zakelijke dienstverlening, industrie en overheid.

Wat ga je doen?

In deze rol combineer je jouw vaardigheden van programmamanagement met jouw commerciele skills, waarbij je je tijd gelijkmatig tussen beide rollen verdeelt.

Programmamanager

Als programmamanager begeleid je, als verantwoordelijke vanuit Kyden, onze opdrachtgevers door de ontwerpfase en doorontwikkeling van hun traineeships of leiderschapsprogramma’s en zorg je voor een vlekkeloze uitvoering. Je bent het aanspreekpunt tijdens de uitvoeringsfase en werkt nauw samen met onze programma coördinatoren om ervoor te zorgen dat het programma naadloos aansluit op de behoeften van de klant. Een projectmatige aanpak is hierbij van groot belang. Je bouwt en onderhoudt sterke relaties met opdrachtgevers en stakeholders, en betrekt leidinggevenden actief bij de programma’s. Daarnaast ben je actief in je netwerk om op de hoogte te blijven van trends in de markt. Zo breid je onze dienstverlening verder uit, zowel bij bestaande als nieuwe klanten.

New Business Lead

Als New Business Lead ben jij verantwoordelijk voor het stimuleren van de groei van Kyden. Je werkt nauw samen met het commerciële en marketingteam om nieuwe zakelijke kansen te identificeren door markttrends en klantbehoeften te analyseren. Zodra je een kans ziet, onderneem je actie. Ook speel je een cruciale rol in het opstellen van aanbestedingen, wat ons in staat stelt om nieuwe groeimogelijkheden te benutten. Je bouwt en onderhoudt sterke relaties met potentiële opdrachtgevers en partners, en creëert een waardevol netwerk dat bijdraagt aan de versterking van Kyden.

Met jouw strategisch inzicht ontwikkel je gerichte strategiën om nieuwe markten te betreden en klanten aan te trekken. Daarnaast ben je actief aanwezig bij netwerkevenementen om de zichtbaarheid van Kyden te vergroten en relevante connecties te leggen. In deze functie krijg je de kans om een directe bijdrage te leveren aan zowel de commerciële resultaten als aan het succes van onze klantrelaties. Jouw impact is duidelijk merkbaar in de verdere groei van onze organisatie.

Meer informatie/solliciteren: carriere.kyden.com.