Beleidsmedewerker Circulaire Economie

  • Dienstverband
  • Den Bosch

Provincie Noord-Brabant

Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van beleid en het opzetten van uitvoeren van innovatieve, uitdagende projecten.

Wat ga je doen?

Je wordt ingezet op meerdere uitdagende onderwerpen binnen het team Circulaire Economie. Geen dag is hetzelfde en je mag volop pionieren. Zomaar een paar voorbeelden van onderwerpen waarmee je aan de slag gaat zijn het ‘Ontwikkeling van een routekaart data & digitalisering Maakindustrie’, het opzetten van innovatiecoalities, het verder ontwikkelen van het ‘Netwerk Brabantse Aanpak Circulair Bouwen’ en circulair aanbesteden en inkopen.

Jouw rol wordt het (door)ontwikkelen van beleid, het opstellen en uitwerken van initiatieven en de vertaling hiervan naar projectideeën en projecten. Daarnaast stuur je projecten aan waarvan wij de trekkersrol op ons hebben genomen en neem je deel aan initiatieven/projecten waarvan één van onze partners de trekker is.

Zo lever jij jouw bijdrage aan Brabant!

Uiteindelijk is een volledig circulaire economie dat waar we naar streven. We willen dit omdat we innovatief, duurzaam, concurrerend en minder afhankelijk willen zijn van wereldwijde grondstoffenstromen. Met deze baan lever je hieraan een bijdrage.

Met wie werk je samen?

Jouw thuisbasis is het team Circulaire economie van het programmaonderdeel Energie. Binnen dit programma werken circa 60 collega’s. Het is een dynamische en ondernemende club collega’s, van alle leeftijden. Vanuit jouw thuisbasis werk je nauw samen met collega’s van andere programma’s, het bedrijfsleven, gerenommeerde kennisinstellingen en collega overheden.
Zonder samenwerking kunnen we niet succesvol zijn in het realiseren van onze ambities. Soms zijn wij en daarmee jij, de initiatiefnemer en aanjager en houd je de vaart erin, een andere keer hebben we de rol van deelnemer.

Kortom, een afwisselende baan waarin je een breed netwerk opbouwt.

Meer informatie/solliciteren: werkenvoor.brabant.nl.