Manager Concept & Design

  • Dienstverband
  • Den Haag

Site Schuttelaar & Partners

Wil jij duurzaamheid naar een hoger plan tillen met creatieve strategieën en inspirerend design? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Schuttelaar & Partners, hét adviesbureau voor een duurzame en gezonde wereld, zoekt een Manager Concept & Design. In deze rol geef je leiding aan een team van 12 getalenteerde designers en breng je onze diensten op het vlak van strategie, communicatie, concept en design naar een nieuw niveau. Spreekt dit je aan? Dan komen wij graag met je in contact!

Voor ons team Concept & Design zijn we op zoek naar een:

Manager Concept & Design 

Den Haag | 32 tot 40 uur per week

Wat je gaat doen 

Als Manager Concept & Design speel je een sleutelrol binnen onze organisatie. Jij:

  • Leidt en inspireert een team van 12 creatieve professionals, waarbij je hen coacht en motiveert om hun talenten optimaal te benutten. Je bevordert zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling en zorgt voor een dynamische en creatieve werkomgeving waarin kwaliteit voorop staat.
  • Verbindt en versterkt onze diensten met je uitgebreide netwerk van potentiële opdrachtgevers en partners. Je schakelt moeiteloos tussen de verschillende teams binnen Schuttelaar & Partners om de kracht van ons designteam maximaal te benutten voor impactvolle projecten.
  • Ontwikkelt en vernieuwt innovatieve oplossingen door strategie, communicatie, concept en design samen te brengen. Jij en je team creëren de producten van morgen, zowel online als offline, en zetten zo nieuwe standaarden in duurzaamheid en communicatie.

 

Meer informatie/solliciteren: www.schuttelaar.nl.