Comfortabel wonen, verduurzaming en kostenbesparing bereikbaarder maken voor een breed publiek. Met de nieuwe samenwerking tussen Greenchoice en Isolatie.com komt deze gezamenlijke missie een stap dichterbij. Als onderdeel van de samenwerking neemt Greenchoice een minderheidsbelang in Isolatie.com. Zo bundelen beide partijen hun krachten om zowel consumenten als zakelijke klanten nog beter te ondersteunen bij het verduurzamen van hun woningen en gebouwen. Deze samenwerking speelt in op de toenemende vraag naar isolatieoplossingen, waarbij Greenchoice zijn expertise uitbreidt en Isolatie.com zijn innovatieve technieken – waaronder ook bio-based isolatiemateriaal – op grotere schaal kan aanbieden. Voor beide partijen een mooie stap vooruit.

Greenchoice bood onder andere al groene stroom, warmtepompen en zonnepanelen aan, en voegt daar nu ook de expertise van Isolatie.com aan toe. Isolatie.com heeft een breed productaanbod voor iedere woning of gebouw. Oók op het gebied van bio-based isolatie heeft Isolatie.com de juiste oplossingen.

Trots op isolatiekennis

De samenwerking biedt Isolatie.com de kans om zijn huidige positie in de markt verder te versterken en zijn diensten landelijk uit te breiden. Jos van der Ligt, directeur Isolatie.com: “We hebben in Greenchoice een sterke partner gevonden voor de lange termijn, passend bij onze ambities en DNA. We zijn trots om onze isolatiekennis, kwaliteit en service beschikbaar te stellen en samen te werken aan de verduurzaming van woningen en gebouwen in Nederland. Door onze krachten te bundelen komen we veel verder!”

Verbindende factor

Vanuit samenwerkingsverbanden als deze (o.a. eerder met Saman Groep) ontwikkelt Greenchoice zich van gevestigde energieleverancier tot een verbinder. “Voor Greenchoice is dit een belangrijke stap in onze strategie om huishoudens en bedrijven gedurende hun gehele verduurzamingsreis te inspireren, adviseren en ontzorgen. In Isolatie.com vinden we een door klanten zeer gewaardeerde partner met een gedeelde missie voor het verduurzamen van woningen en gebouwen,” aldus Coen de Ruiter, algemeen directeur Greenchoice.