Sustainability Officer

  • Dienstverband
  • Rijen

CurTec

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en wil je een actieve rol spelen in het verduurzamen van onze organisatie? Bij CurTec krijg je de kans om onze bestaande sustainability strategie verder uit te bouwen en impactvolle projecten te leiden.

Jouw uitdagingen als Sustainability Officer

  • Zorgen dat onze bestaande duurzaamheidsstrategie verder geïmplementeerd en verder versterkt wordt. CurTec richt zich op drie belangrijke pijlers binnen sustainability en jij gaat deze verder ontwikkelen en een wezenlijke impact maken.
  • Zorgen dat CurTec voldoet aan de nieuwste wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid.
  • Het leiden van diverse projecten om onze sustainability ambities te verwezenlijken.
  • Actief stakeholdermanagement met zowel interne als externe partijen, van medewerkers tot leveranciers en klanten.

Over ons

Wij ontwerpen, produceren en distribueren kunststof verpakkingen van de hoogste kwaliteit voor bedrijven met kwetsbare en waardevolle producten, wereldwijd. Onze klanten zijn toonaangevende farma-, chemie- en voedingsmiddelenbedrijven voor wie hygiëne, veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn. En dat is precies waar wij goed in zijn!

Ons succes is te danken aan de dagelijkse inzet van onze 140 collega’s. Een hele diverse groep mensen. Wat wij in ieder geval met elkaar gemeen hebben: we zijn open en behulpzaam. We gaan voor persoonlijke relaties. Daarom verschuilen we ons niet de hele dag achter ons scherm of ons gereedschap, maar kijken we elkaar in de ogen en werken we samen.

Je komt te werken in een enthousiast team met nog 4 andere kwaliteitscollega’s; een QA Officer, Kwaliteits Coördinator en 1 collega in onze fabriek in de VS. Je rapporteert aan de Quality & Sustainability Manager.

Meer informatie/solliciteren: www.werkenbijcurtec.com.