ESG-reporting specialist

  • Dienstverband
  • Rosmalen

Heijmans

Jouw kennis van processen inzetten om duurzaamheidsprestaties goed in kaart te brengen? Als reporting specialist maak jij onze systemen en processen klaar om niet-financiële gegevens te verzamelen voor een duurzame toekomst. Vanuit huis of ons kantoor in Rosmalen draag jij bij aan onze ambitieuze duurzaamheidsdoelen!

Maak het mee

Gegevens over duurzaamheid verzamelen en analyseren, zodat we vervolgens helder kunnen rapporteren over onze duurzaamheidsprestaties op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG). Als controller help jij duurzaamheidsverslagen opstellen in overeenstemming met de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) en de bijbehorende European Sustainability Reporting Standards (ESRS). Een nieuwe EU-richtlijn waar we ons als beursgenoteerd bedrijf aan moeten houden. Hierbij gebruik je jouw expertise om systemen in te zetten en processen te starten om de juiste gegevens op de juiste plek te krijgen.

Dit ga je doen:

  • Duurzaamheidseisen vertalen naar bestaande systemen, zoals ESG/SAP.
  • Meedenken hoe we nieuwe systemen ontwikkelen om te voldoen aan wet- en regelgeving.
  • Monitoring, rapportages en administratie opzetten voor de verschillende bedrijfsonderdelen.
  • Rapporteren over KPI’s en verbeterprogramma’s

Samen zijn we één

Met de directeur Duurzame Ontwikkeling en de huidige adviseurs vorm jij een team binnen Heijmans NV in Rosmalen. In nauwe samenwerking met de business units brengen jullie duurzaamheid bij Heijmans stap voor stap naar een hoger niveau. Vanuit je rol werk je ook veel samen met duurzaamheidsspecialisten, verspreid over de organisatie, en met Finance-collega’s. En met wie je ook werkt, als collega’s staan we voor elkaar klaar en helpen we elkaar vooruit.

Meer informatie/solliciteren: www.werkenbijheijmans.nl.