Bij Locaties met Meerwaarde geloven we in de kracht van inclusie en diversiteit. Een rechtvaardige en duurzame wereld begint bij een arbeidsmarkt waarin iedereen kan deelnemen en waarde kan toevoegen. Een zinvolle baan of activiteit heeft een positieve impact op welzijn en gezondheid. Het versterkt het gevoel van eigenwaarde en helpt mensen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, waardoor ze beter met uitdagingen kunnen omgaan. Een veilige omgeving waarin mensen kunnen groeien, is van onschatbare waarde.

Onze mensgerichte locaties staan symbool voor deze visie. Ze bieden niet alleen een werkplek, maar fungeren als broedplaatsen voor kansen, persoonlijke ontwikkeling en wederzijds respect. Dit gevoel kun je overbrengen op jouw gasten tijdens hun bezoek aan jouw evenement.

De warmte van een MENS locatie

Bij Locaties met Meerwaarde(N) zijn we gek op onze ‘mens’ locaties. Waarom? Een locatie die goed doet voor mensen, straalt ontzettend veel warmte uit. De menselijke maat is de norm en dat past natuurlijk uitstekend bij échte gastvrijheid. De medewerkers doen hun werk met veel toewijding en energie en die fijne flow slaat over op alles en iedereen tijdens een evenement.

Diversiteit aan vergader- en evenementenlocaties

‘Mens’ locaties zijn er in allerlei soorten en maten. Ze bieden bijvoorbeeld dagbesteding, of leiden mensen op met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn ook locaties die extra aandacht geven aan de gemeenschap en inclusie, of een goed doel centraal stellen bij het verhaal dat ze vertellen.

Met deze locaties draag je niet alleen bij aan het succes van jouw evenement, maar ook aan een toekomst waarin mens, natuur en economie harmonieus samenkomen. Door een van deze locaties te kiezen voor je event, zorgen we samen voor een wereld waarin iedereen meetelt en de kans krijgt om te bloeien.

Een inspirerende voorbeeld van een locatie die ‘No social Waste’ als motto heeft omarmd:

The Colour Kitchen – Utrecht

Bij The Colour Kitchen draait alles om kleur, smaak en inclusie. Deze locatie biedt opleidingen en werkervaring in de horeca, met een bijzondere nadruk op diversiteit en sociale cohesie. Deelnemers worden opgeleid tot professionele koks, gastvrouwen en gastheren, terwijl ze leren samenwerken in een multiculturele omgeving. The Colour Kitchen gelooft in de kracht van eten om mensen samen te brengen, en dit zie je terug in hun levendige en gastvrije aanpak. Je gasten vinden hier een fijne plek in een cool gerenoveerd schoolgebouw, een hip restaurant, een terras en een theater plus foyer.

Mirjam Kuggeleijn, Locaties met Meerwaarde