PHI Factory kondigt met trots de uitbreiding van haar directieteam aan. PHI Factory is een gepassioneerd en gedreven boetiek adviesbureau, dat sinds 2016 bedrijven, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen, helpt versnellen naar een duurzame en circulaire bedrijfsvoering. Na acht succesvolle jaren, onder de inspirerende leiding van oprichters Geerke Versteeg en Yvette Watson, treedt Laura Huijgen per oktober 2024 toe als operationeel directeur van PHI Factory. Met deze strategische zet willen ze het bedrijf naar een nog hoger niveau tillen.

Krachtig directieteam

De uitbreiding van het directieteam is een logische volgende stap in de groei van PHI Factory. Geerke en Yvette hebben met hun complementaire vaardigheden de basis gelegd voor wat PHI Factory vandaag de dag is: een grensverleggend adviesbureau, dat organisaties verleidt tot ambitieuze duurzame ambities en hen ondersteunt bij het naar de praktijk brengen daarvan. Waar Geerke excelleert in complexe strategische vraagstukken en immense realisatiekracht in haar projecten, blinkt Yvette uit in het inspireren en activeren van grote groepen mensen en zet zij haar creativiteit in voor ontwikkeling en innovatie.

Geerke en Yvette zien in Laura de perfecte aanvulling, om samen PHI Factory verder te laten bloeien. Laura, die sinds 2022 in dienst is als senior teamlead, brengt stevige leiderschapsvaardigheden en zakelijk inzicht mee. Daarnaast heeft zij de kwaliteit om mensen in hun kracht te zetten en te stimuleren in hun ontwikkeling. Als operationeel directeur neemt Laura de dagelijkse leiding op zich.

Klaar voor de toekomst

“We staan nooit stil. Voortdurend ontwikkelen we manieren om onze klanten te helpen met het naar de praktijk brengen van hun grote ambities.”, aldus Geerke.  “En elk jaar leggen we de lat hoger. Waar organisaties vandaag bezig zijn met het reduceren van hun negatieve impact of het realiseren van circulaire processen, ontwikkelen wij tegelijkertijd concrete handvatten om ook herstellend vermogen en regeneratie in hun ambities te borgen.” vult Yvette aan. Tot slot voegt Laura toe: “Deze continue ontwikkeling van onze dienstverlening, vraagt het beste van onze collega’s en bedrijfscultuur. Persoonlijke aandacht, de vrijheid om te experimenteren en continue te leren is hiervoor essentieel. Dan kunnen we nog véél meer bedrijven vooruit helpen.”