Medewerker Externe (ESG) Rapportage

  • Dienstverband
  • Meppel

RENDO Groep

Vol energie aan de slag bij RENDO! 

Als je werkt bij de RENDO Groep, werk je mee aan een groene toekomst! RENDO Groep is een duurzaam, regionaal netwerkbedrijf waarbij we samen ernaar streven om onze sterke positie als netbeheerder en netwerkbedrijf (fossiel gas, duurzaam gas, waterstof, elektriciteit en data) te verbeteren. We zijn trots op onze inzet voor de levering van veilige, betrouwbare en duurzame energievoorzieningen aan onze klanten. Daar werken we dan ook elke dag vol energie aan. 

Dit ga jij doen

Als medewerker op de afdeling Controlling en Regulering is het jouw hoofdtaak om diverse externe financiële rapportages op te stellen, zoals de periodieke rapportage aan de directie, de jaarlijkse begroting en het bestuursverslag voor onze stakeholders en aandeelhoudende gemeenten. De financiële resultaten worden door je collega’s van de administratie opgeleverd. Jij verzamelt de niet-financiële informatie achter deze cijfers en maakt hiervan een begrijpelijk verhaal. Hierbij werk je nauw samen met verschillende afdelingen en bedrijfsonderdelen van de RENDO-groep. 

Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het inzichtelijk maken van onze duurzaamheidsprestaties op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG). Je ondersteunt de organisatie bij het (SMART) formuleren van onze duurzaamheidsdoelstellingen en rapporteert over de voortgang. Daarnaast borg je de nauwkeurigheid, volledigheid en consistentie van ESG-informatie. 

Tussendoor is er ruimte om algemene werkzaamheden op de afdeling op te pakken. Afhankelijk van je affiniteit, bijvoorbeeld op het gebied van interne rapportage, control, audits of risicomanagement.  

Gedurende de inwerkperiode zul je meedraaien met je collega’s bij het opstellen van de interne rapportages. Zo krijg je een goed beeld van de organisatie en de omgeving waarin wij werkzaam zijn. 

Meer informatie/solliciteren: werkenbij.rendogroep.nl.