Sustainability Manager

  • Dienstverband
  • Hardenberg

JAJO

Revolve is een creatieve conceptontwikkelaar met lef, waar alles draait om mens en planeet. Wij geloven niet alleen dat het anders kan, maar dat het anders móet. Met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid creëren we strategieën en concepten voor de bouw -en vastgoedsector, die bijdragen aan een betere toekomst. Als dochteronderneming van JAJO, met een schat aan ervaring en expertise, dagen we de grenzen van het mogelijke uit. Ons doel is duidelijk: positieve impact creëren en streven naar 100% geluk en 0% CO₂. Doe mee!

Wat ga je doen?

Als Sustainability Manager bij Revolve speel je een cruciale rol in het ontwikkelen en implementeren van duurzame strategieën op zowel organisatie- en projectniveau. Je stuurt op kwaliteit en waarborgt de integrale aanpak gedurende het gehele proces van projectontwikkeling en bouw. Je hebt een leidende rol bij innovatieve (woningbouw)concepten en zorgt er met jouw up-to-date kennis voor dat Revolve onderscheidend is en blijft.
Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

  • Ambitieregisseur bij tenders & projecten: Je bepaalt de hoge duurzame ambities bij tenders en projecten en zorgt voor een onderscheidende aanpak. Als ambitieregisseur bij projecten waarborg je dat de duurzame doelen daadwerkelijk worden gerealiseerd en bewaak je het proces; Practice what you preach!
  • Innovatie en trends: Je bent gedreven om de nieuwste ontwikkelingen in materialen, energieoplossingen, architectuur, concepten en technologie te ontdekken. Met jouw enthousiasme inspireer je anderen en draag je bij aan de vooruitgang van onze sector. Je vindt het leuk om dit verhaal uit te dragen.
  • Duurzame strategie en implementatie: Je ontwikkelt duurzame strategieën op organisatieniveau voor Janssen de Jong Projectontwikkeling en Revolve en vertaalt deze naar concrete acties. Je bent onderdeel van een van de CSRD-werkgroepen binnen JAJO. Je werkt aan inspirerende, vernieuwende en impactvolle concepten en woningbouwprojecten.

Meer informatie/solliciteren: www.werkenbij-jajo.com.