Expert Duurzaamheid

Bouwbedrijf

Als duurzaamheidsexpert met specialisatie in BREEAM en LEED trek jij de duurzaamheids-kar! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van duurzaamheidsstrategieën en -programma’s voor diverse bouwprojecten. Je werkt nauw samen met klanten, architecten, ingenieurs en andere belanghebbenden om ervoor te zorgen dat onze projecten voldoen aan de hoogste normen voor duurzaamheid en milieuprestaties. Je expertise in BREEAM- en LEED-certificeringen is cruciaal voor het succes van onze initiatieven.

Functie-eisen

We zoeken een professional met minimaal een bacheloropleiding in milieuwetenschappen, bouwkunde, stedenbouw, architectuur of een verwant vakgebied. Certificeringen zoals LEED Accredited Professional (LEED AP) of BREEAM Assessor zijn een pluspunt. Je hebt aantoonbare ervaring in duurzaamheidsmanagement, bij voorkeur binnen de bouw- of vastgoedsector, en bent vertrouwd met zowel lokale als internationale duurzaamheidsregelgeving en -standaarden. Je beschikt over diepgaande kennis van duurzaamheidsprincipes, -normen en -praktijken, evenals uitgebreide ervaring met BREEAM- en LEED-certificeringsprocessen.

Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden zijn essentieel, evenals uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband effectief te werken. Daarnaast heb je projectmanagementvaardigheden waarmee je meerdere taken kunt beheren en deadlines kunt halen. Je hebt gedegen kennis van bouwtechnieken, materialen en systemen, en kunt duurzaamheidsstrategieën omzetten in meetbare resultaten. Tot slot ben je flexibel en in staat om je aan te passen aan een snel veranderende werkomgeving.

Meer informatie/solliciteren: connexys-2655.my.salesforce-sites.com.