Round table: betekenisvol rapporteren over biodiversiteit

Wanneer

19/09/2024    
13:00 - 15:30

Waar

Antropia Cultuur- en Congrescentrum
Hoofdstraat 8, Driebergen-Rijsenburg, 3972 LA
Antropia Cultuur- en Congrescentrum
Round table: betekenisvol rapporteren over biodiversiteit

Er verandert veel in de komende jaren op het gebied van duurzaamheid, en de rapportage daarover. Eén van de thema’s die voor veel bedrijven relevant is, is biodiversiteit. Dit zit ‘m niet alleen in het herstellen van biodiversiteit op (bedrijfs)locaties, maar vooral in de impact die je als bedrijf hebt op herstel van biodiversiteit in de gehele waardeketen, en de afhankelijkheid van natuurlijke ecosystemen in het verdienvermogen.

Tijdens deze round table willen wij, NLadviseurs en TOSCA, bedrijven meer inzicht geven in het belang van biodiversiteit en hoe je deze naar een impactvolle CSRD rapportage kan vertalen. Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn, en geïnspireerd te raken door best practices en de ervaringen van andere deelnemers.

Wanneer: 19 september, inloop is vanaf 13.00, we starten om 13:30 en ronden om 15.30 af

Tijdens de round table bespreken wij aan hand van een casus de kansen, risico’s en impacts van biodiversiteit en kijken we wat andere organisaties hiervan kunnen leren. Verder gaan wij erop in hoe je na deze middag zelf aan de slag kan gaan met een stappenplan om naar de CSRD-richtlijn toe te werken ten aanzien van biodiversiteit. Er is ook veel ruimte om ervaringen met andere organisaties uit te wisselen.

Aanmelden: info@toscatribe.nl

Kaart wordt geladen...