Partnernieuws Carbon+Alt+Delete

Hét complete platform voor CO2-berekeningen voor duurzaamheidsadviseurs

Carbon+Alt+Delete biedt duurzaamheidsadviseurs een krachtige, complete en conforme software voor het beheren en rapporteren van CO2-uitstoot. In een wereld van uitbreidende duurzaamheidsregelgeving en waarin bedrijven steeds meer verantwoordelijkheid nemen voor hun ecologische voetafdruk, is nauwkeurige en efficiënte CO2-boekhouding essentieel. Ons platform ondersteunt elke stap van dit proces, van gegevensverzameling tot het opstellen van compliant rapportages, en van targets tot simulaties.

Het platform is speciaal ontworpen voor duurzaamheidsadviseurs die bedrijven begeleiden bij hun transitie naar klimaatneutraliteit. Carbon+Alt+Delete maakt het mogelijk om complexe CO2-berekeningen eenvoudig te beheren en deze om te zetten in heldere, actiegerichte inzichten. Onze software is compliant met de internationale normen, waaronder de GHG Protocol, CSRD ESRS-E1 en ISO 14064-1. Ons platform is daarnaast geaudit en gevalideerd door Vinçotte, onderdeel van de KIWA-groep. Deze validatie bevestigt de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van onze software.

Met Carbon+Alt+Delete kunnen duurzaamheidsadviseurs hun klanten helpen om niet alleen te voldoen aan de wettelijke eisen, maar ook om proactief te werken aan een duurzame toekomst door te kunnen focussen op strategieën bouwen die écht werken. Kortom, Carbon+Alt+Delete is dé oplossing voor iedereen die serieus werk wil maken van duurzaamheid.

Carbon+Alt+Delete is zelf ook een duurzaam bedrijf. Sinds 2023 is Carbon+Alt+Delete een B Corp.

Vragen over carbon footprinting? Bezoek onze Community: https://community.carbonaltdelete.eu/