Boostersessie Klimaatrisico’s

Wanneer

18/09/2024    
10:00 - 12:00

Waar

De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 111, Laren, 1251 AV
De Groene Afslag
Boostersessie Klimaatrisico's

Is jouw bedrijf vatbaar voor klimaatrisico’s of vraagt wetgeving je om hier meer inzicht in te krijgen? Dan is deze Boostersessie van 2BHonest voor jou!

Klimaatrisico’s zijn een groeiende zorg voor bedrijven wereldwijd. Er zijn twee soorten: fysieke risico’s en transitierisico’s, elk met potentieel grote (financiële) impact. Om je bedrijf toekomstbestendig te maken is het nodig om deze klimaatrisico’s te begrijpen, te identificeren, te beoordelen en te beheersen. Actie ondernemen dus!

Benieuwd hoe je de eerste stappen zet om je bedrijf weerbaar te maken en klimaatrisico’s om te zetten in kansen? Onze experts praten je bij en geven praktische tips om direct aan de slag te gaan. Daarna is er tijd om samen te sparren. We hopen je te verwelkomen!

Woensdag 18 september, 9:30 inloop | Sessie: 10:00-12:00 | Lunch

Aanmelden: https://lnkd.in/ent6DBeg

In onze Boostersessies brengen we bedrijven met vergelijkbare uitdagingen samen om kennis en ervaringen te delen. We faciliteren deze sessies periodiek, zodat je kunt sparren over wat je bezighoudt. Een waardevolle manier om inspiratie op te doen en samen stappen te zetten!

Kaart wordt geladen...