Relatiemanager – Circulaire Plastics Noord-Nederland

  • Dienstverband
  • Emmen

Greenwise Campus

NHL Stenden werft voor Greenwise Campus Emmen een Relatiemanager Circulaire Plastics Noord-Nederland

Hier herken je jezelf in

Je voelt je thuis in een omgeving waar alles vol in ontwikkeling is en kijkt er naar uit om samen met ons te bouwen aan deze campus. Jij bent ondernemend en nieuwsgierig en je krijgt zaken voor elkaar. Je hebt een sterke drive voor innovatie en een goed gevoel voor belangen. Je ben een verbinder, je communiceert helder, kunt snel schakelen en werkt graag samen. Je bent in staat om meerdere projecten naast elkaar uit te voeren. Je bent een netwerker en met een beetje geluk heb je al een actief netwerk van bedrijven en het onderwijs in de regio Noord-Nederland.

Ook heb jij

  • Een achtergrond in groene chemie óf bijvoorbeeld in de circulaire economie of (technische) bedrijfskunde.
  • Kennis van en ervaring met business development en accountmanagement.
  • Laten zien dat je snel ontwikkelingen analyseert en deze kan vertalen naar voorstellen, projecten en de coördinatie (ook financieel) daarvan.

Wat bieden wij

Werken bij Greenwise Campus betekent een unieke kans om bij te dragen aan een baanbrekende ontwikkeling die de regio sterker en aantrekkelijker maakt. Je werkt samen met ambitieuze en gedreven professionals uit verschillende organisaties. Ons hart klopt sneller bij de gedachte aan nieuwe uitdagingen en ongebaande paden. We zijn niet bang voor het onbekende, integendeel! Samen maken we de toekomst slimmer en groener en de regio nog sterker. Doe je met ons mee?

Wat ga je doen

Als relatiemanager ben je onderdeel van team Circulaire Plastics van Greenwise Campus. Samen zijn jullie de drijvende kracht achter de transitie naar een duurzame en circulaire kunststofindustrie in Noord- Nederland. Jij bent de spil tussen bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen. Vanuit een gezamenlijke agenda verbind je actief bedrijven, onderzoekers, studenten en docenten aan elkaar. Zo ontstaan de mooiste innovaties die de duurzame productie en recycling van plastics versnellen én bouw je samen aan nieuw onderwijs en ondernemerschap. Je bent dé promotor van Greenwise Campus en Chemport Europe als toonaangevende Noord-Nederlandse samenwerkingen op het gebied van de circulaire plastics.

Wie zoekt jou

Wij zijn Greenwise Campus. Het netwerk voor kennisontwikkeling, innovatie en ondernemerschap. Hier werken onderzoekers, ondernemers en studenten samen aan slimme en groene oplossingen voor vandaag en morgen. Wij werken aan innovaties op 4 thema’s: Circulaire Plastics, Slimme Maakindustrie, Energie en Welzijn, Zorg & Technologie.

Nu nog even praktisch

Ben je werkzaam bij één van onze founding partners Rijksuniversiteit Groningen, DCTerra, Provincie Drenthe, Gemeente Emmen of NHL Stenden, dan bieden we je een detachering vanuit je werkgever.

  • Zo niet, dan bieden we je een dienstverband bij NHL Stenden hogeschool.
  • Voor de duur van 1 jaar met perspectief op meer.
  • We vinden het fijn als je zo snel mogelijk onze collega wordt, maar we gaan natuurlijk met je in overleg wanneer je kan starten.

Meer informatie/solliciteren: nhl.easycruit.com.