Stagiair(e) Sustainability

Burg Azijn B.V.

Als familiebedrijf hebben wij een duidelijke focus op de lange termijn, de volgende generatie. Duurzaamheid is daarbij een belangrijke pijler in onze bedrijfsvoering. Hiervoor hebben wij een stevige ambitie geformuleerd: vóór 2035 willen wij circulair zijn, energie neutraal produceren, en verantwoorde producten en verpakkingen in de markt zetten. Lijkt het jouw leuk om ervaring op te doen binnen een informeel familiebedrijf waar duurzaamheid een van de belangrijkste pijlers is en je ontzettend veel kan leren? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Stagiair(e) Sustainability?

Er zijn een aantal projecten binnen de afdeling waar jij, op basis van jouw interesse, aan kan bijdragen. We maken samen een keuze welk van onderstaande projecten het beste bij jou en je studiedoelen past:

  • Verbeteren van interne en externe communicatie over duurzaamheid, waaronder het schrijven van berichten of maken van filmpjes of andere communicatiematerialen;
  • Ondersteunen bij het behalen van een B-Corp certificering;
  • Het verbeteren van duurzaamheidsdata verzameling en rapportage, in lijn met de CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) wetgeving.

De stage begint september 2024. In overleg kan er ook later in de herfst met de stage gestart worden. De stage periode betreft een halfjaar en gaat om een meeloopstage.

Meer informatie/solliciteren: www.burggroup.eu.