Stagiair B-Corp certificering

  • Stageplaats
  • Eindhoven

Inbo

www.inbo.com

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid? Wil je bijdragen aan een betere wereld door ons te helpen onze positieve impact te vergroten? Dan is deze stage iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven stagiair(e) die ons team komt versterken in het proces van B-Corp certificering.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) voor geplande activiteiten rondom onze B-Corp certificering, speel je een cruciale rol in het ondersteunen van ons certificeringsproces. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat al onze activiteiten in lijn zijn met de B-Corp standaarden. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Onderzoek en Analyse: Verzamelen en analyseren van data om de huidige bedrijfspraktijken te beoordelen tegen de B-Corp criteria.
  • Projectondersteuning: Assisteren bij de planning en uitvoering van projecten die bijdragen aan onze B-Corp certificering, zoals duurzaamheidsinitiatieven en sociale impact projecten.
  • Communicatie: Ontwikkelen van interne en externe communicatie over onze voortgang richting B-Corp certificering.
  • Documentatie: Voorbereiden en bijhouden van documentatie die nodig is voor het certificeringsproces.
  • Coördinatie: Coördineren van bijeenkomsten en workshops met interne en externe stakeholders.

Wie zijn wij?

INBO is een collectief van gedreven architecten, bouwkundigen, adviseurs en stedenbouwers. Wij ontwerpen ruimtes die de stedelijke omgeving groener en menselijker maken.

INBO’ers streven ernaar de wereld een beetje mooier te maken. De INBO-handtekening zit in de ruimtes waar mensen elkaar vinden. Waar stad en natuur bij elkaar komen. In menselijke ruimtes.

 

Meer informatie/solliciteren: inbo.com.