Stagiair(e) organisatie & duurzaamheid

  • Stageplaats
  • Utrecht

Sustainable Talent

Wil jij bijdragen aan een duurzamere toekomst én je carrière een vliegende start geven? Kom dan stagelopen bij Sustainable Talent, waar je samen met een gedreven team impact maakt op de duurzame arbeidsmarkt en waardevolle ervaring opdoet in HRM, duurzaamheid en talentontwikkeling.

Bij Sustainable Talent helpt ons team professionals, vaak met een achtergrond in het bedrijfsleven, die duurzame impact willen maken in hun werk. Dit zijn gedreven en talentvolle mensen die behoefte hebben aan richting en een goed overzicht van duurzame carrièremogelijkheden. We zorgen voor de perfecte match tussen deze professionals en duurzame organisaties. Daarnaast ondersteunen we bedrijven met advies en trainingen om hun talentontwikkeling op het gebied van duurzaamheid te verbeteren.

Met een meewerkstage of afstudeeropdracht bij Sustainable Talent ga je aan de slag in ons grote netwerk van (ver)duurzame(nde) organisaties. Je maakt deel uit van een klein, maar dynamisch team en gaat aan de slag met uiteenlopende onderwerpen rond duurzaamheid en menselijk kapitaal. Zo doe je waardevolle kennis en ervaring op in een vakgebied dat steeds belangrijker wordt.

Wat doe je als stagiair(e) bij Sustainable Talent?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons kan ondersteunen bij onze werkzaamheden, zoals het verder ontwikkelen van ons training -en coaching materiaal en bij onze matchmaking werkzaamheden, waarbij je alles leert over HRM en duurzaamheid.

Omdat we een klein bedrijf zijn kunnen we jouw takenpakket ook afstemmen op jouw (leer)behoeften. Aan het begin van je stage kijken we daarom samen naar wat jij graag zou willen leren en maken we daar een plan voor.

Hier zijn enkele voorbeelden van wat je zoal gaat doen:

  • Het up-to-date houden van de duurzaamheidskennis
  • Het bijwerken en het helpen ontwikkelen van trainingsmateriaal, zowel coaching oefeningen als overzicht over duurzame trends
  • Het geven van input voor nieuwsbrieven
  • Het interviewen van kandidaten ten bate van recruitment
  • Het bijdragen aan community management (offline en online) van Sustainable Talents
  • Het bijhouden van het CRM systeem en de online academie
  • Ondersteuning back office met communicatie
  • Het helpen ondersteunen bij trainingen

Voorbeelden van mogelijke afstudeeropdrachten zijn onder andere: het ontwikkelen van een Sustainable Talent Journey, het verbeteren van het bereik onder young professionals, het maken van een overzicht van transitiefasen in de (duurzame) arbeidsmarkt of onderzoek naar het juiste werk-privébalans. Eigen ideeën zijn ook altijd welkom.

 

Meer informatie/solliciteren: jobs.crelate.com.