Professional Support Lawyer Environment, Social & Governance (ESG)

  • Dienstverband
  • Amsterdam

Houthoff

Heb jij een passie voor Environment, Social & Governance (ESG) en ben je op zoek naar functie waarin je praktijkgroepoverstijgend cliënten en collega’s over dit onderwerp adviseert? Lees dan snel verder! Wij zijn in deze nieuwe functie namelijk op zoek naar een specialist op het gebied van ESG wet- en regelgeving.

WAT GA JE DOEN ALS PROFESSIONAL SUPPORT LAWYER ESG?

Als specialist ken je de ESG regelgeving en signaleer je juridische ontwikkelingen, zoals ontwikkelingen in wetgeving, rechtspraak en literatuur. Je fungeert als vraagbaak, ondersteunt de praktijk bij juridische vraagstukken in dossiers en werkt hierbij nauw samen met de advocaten. Je werkt voor meerdere praktijkgroepen, zoals Public Law, M&A en Litigation.

Je richt je op het verhogen van de kwaliteit van de ESG kennis binnen kantoor. Voor artikelen, consultatiedocumenten, nieuwsbrieven, seminars en cliënt portals lever je de content aan en je bereidt presentaties, cursussen en lezingen inhoudelijk voor. Hiervoor werk je nauw samen met de afdelingen Business Development, Legal Support en Learning & Development en samen met hen ben je verantwoordelijk voor het opleidingsplan en het organiseren van actualiteitencursussen.

Meer informatie/solliciteren: www.houthoff.com.