Afstudeeropdracht Duurzaamheid

Eriks

Wij zijn ERIKS Nederland. Een toonaangevend en gespecialiseerde industriële dienstverlener met een duidelijke missie: de industrie beter laten werken door technische innovatie en expertise. Onze hardwerkende collega’s vormen het fundament van onze missie en voorzien onze klanten van specialistische kennis en doelgerichte service. Zo maken wij het buitengewone werkelijkheid.

Dit is waar jij in beeld komt!

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en wil je bijdragen aan een groenere toekomst? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair of afstudeerder die ons team van ERIKS Nederland komt versterken. De opdracht richt zich op het samenbrengen van alle duurzame initiatieven van ERIKS Nederland, waaronder het verder in kaart brengen van al deze duurzame producten en diensten en zorgen dat we voorbereid zijn op nieuwe trends en ontwikkelingen.

Daarnaast krijg je de kans om mee te denken over hoe we duurzaamheid nog beter kunnen verankeren in onze bedrijfscultuur en hoe we meer inzicht en data kunnen genereren voor onze klanten en interne processen zoals CBAM (Carbon Border Adjustment Mechanism) en CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive).

Stageopdracht

  • Inventariseren en analyseren van duurzame producten en diensten binnen de verschillende Business Units van ERIKS NL.
  • Onderzoeken en adviseren over mogelijkheden om duurzaamheid beter te integreren in onze bedrijfsvoering en cultuur.
  • Meewerken aan het ontwikkelen van tools en methodieken om meer inzicht en data te genereren voor zowel klanten als interne processen.
  • Assisteren bij de implementatie van duurzaamheidsprocessen voor ERIKS Nederland en het monitoren van de voortgang.

Meer informatie/solliciteren: eriks.wd3.myworkdayjobs.com.