Specialist duurzaamheid

  • Dienstverband
  • Zeewolde

Frapak Packaging BV.

Kom jij tot leven als je dag niet van a tot z is uitgestippeld? Kan jij goed omgaan met (ad hoc) veranderingen? Is snel schakelen één van jouw talenten? Kom dan werken bij Frapak! De producten van onze klanten ontwikkelen snel en wij willen net een beetje sneller zijn!

Specialist duurzaamheid / Sustainability specialist

Over Frapak:

Frapak is opgericht in 1978 als een klein innovatief familiebedrijf in de verpakkingsmarkt. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in verpakkingen. We hebben meerdere vestigingen in Nederland (hoofdkantoor) en buitenland en we leveren aan een divers scala aan klanten; van de chemische industrie tot high-end cosmeticamerken.

Tevreden klanten is voor ons heel belangrijk. We doen ons uiterste best hen te helpen exact de juiste verpakking te maken voor hun producten. Dat doen we goed en hierdoor groeien we snel. We kunnen dus wat extra hulp gebruiken!

Wat ga je doen?

Met je collega’s beheer je de ESG-prestaties van Frapak. Je verzorgt de communicatie naar in- en externe klanten, leveranciers op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit, beantwoordt gerelateerde vragen, beheert de algemene ESG-gegevens en begeleidt het externe audit-/verificatieproces. Je bent verantwoordelijk voor de naleving van de jaarlijkse (CSRD) duurzaamheidsrapportage en assisteert de CFO bij CSRD-regelgeving. Actualiteiten en ontwikkelingen rondom duurzaamheid in de branche (op platformen als Ecovadis en Sedex) weet je als één van de eersten en je vertaalt dit naar ontwikkelkansen voor Frapak.

Jij als collega

Als vakexpert ben je op de hoogte van actuele ESG-ontwikkelingen, zoals regelgeving omtrent de aankomende PPWR (Plastic packaging and packaging waste regulation) en de wens van de klant hieromtrent. Je bent een ambitieuze teamplayer en streeft naar het beste resultaat, door de processen en producten van Frapak continue te challengen op verbetering en ontwikkeling.

Meer informatie/solliciteren: www.frapak.com.