Medewerker Duurzaamheid, Kwaliteit & Veiligheid

  • Dienstverband
  • Leek

Koopman Logistics Group

Ben jij een enthousiaste professional die duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid naar een hoger niveau wil tillen in de transport en logistieke sector? Ontdek jouw groeimogelijkheden bij Koopman in Leek!

Wat ga je doen?

Als medewerker duurzaamheid, kwaliteit & veiligheid werk je op een afdeling die relatief nieuw is binnen ons bedrijf en dus volop in ontwikkeling. Je verzamelt informatie, onderhoudt rapportages en draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van CO2-reductiemogelijkheden. Tevens werk je samen met je collega’s aan het onderhoud, de ontwikkeling, borging en toetsing van kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids-, duurzaamheids- en milieubeleid op overkoepelend KLG-niveau. Hoewel je standplaats Leek is en je daar grotendeels je werkzaamheden zult uitvoeren, zul je ook op andere locaties van Koopman komen en samenwerken met collega’s van verschillende vestigingen.

Wat maakt het interessant?

  • Veelzijdigheid en groei: Je begint met een focus op kwaliteitsbeheer en, in samenspraak, breid je je werkterrein uit naar andere deelgebieden.
  • Innovatie en impact: Met duurzaamheid als hot topic, vooral met aankomende Europese wetgeving, help jij ons om duurzame transportoplossingen aan te bieden en inzichtelijke duurzaamheidsrapportages samen te stellen.
  • Samenwerking en veiligheid: Veilig werken staat bij ons voorop. Je registreert en analyseert incidenten om continu te verbeteren en toekomstige voorvallen te voorkomen.

Duurzaamheid, Kwaliteit & Veiligheid bij Koopman

Bij Koopman streven we naar optimale klanttevredenheid door gestructureerd te werken volgens vastgelegde werkprocessen en -procedures, ondersteund door kwaliteits- en milieumanagementsystemen. Veilig werken staat bij ons voorop. We volgen strikte afspraken binnen ons managementsysteem en analyseren incidenten om continue verbetering en preventie te waarborgen. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze sector, mede door aankomende Europese wetgeving. Wij bieden duurzame transportoplossingen en stellen uitgebreid duurzaamheidsrapportages samen.

Meer informatie/solliciteren: www.werkenbijkoopman.nl.