Partnernieuws Dazzle

Over ons

Wij zijn Dazzle, hét internationale platform dat organisaties direct toegang geeft tot ’s werelds beste freelancers in duurzaamheid.

Ons netwerk bestaat uit meer dan 100 zorgvuldig geselecteerde freelancers die bedrijven ondersteunen met hun specialistische kennis. Met een strenge selectieprocedure waarbij slechts 20% van de sollicitanten wordt toegelaten, garanderen wij de hoogste kwaliteit voor onze klanten.

Wij bieden bedrijven een flexibele schil van experts die zij te allen tijde kunnen inzetten, zowel projectmatig als op interim-basis.

Waarom Dazzle?

Duurzaamheidexpertise is schaars. Daarom ondersteunt Dazzle bedrijven in Europa en Amerika met het ‘Staff On Demand’-concept.

De rol van een sustainability manager vereist steeds meer specialistische kennis, die je niet van één individu of klein team kunt verwachten. Via Dazzle krijgen bedrijven direct toegang tot ‘s werelds beste freelancers in duurzaamheid.

Onze freelancers kunnen op korte termijn als sparringpartners fungeren of structurele ondersteuning bieden in interim-posities, en dat tegen een eerlijke prijs.

Onze missie is dan ook om externe duurzaamheidsexpertise financieel toegankelijk te maken.

Exclusief Freelancer Netwerk

Dankzij ons netwerk van 100+ getoetste freelancers kunnen wij onze klanten ondersteunen op uiteenlopende onderwerpen binnen duurzaamheid.

Voorbeelden van projecten zijn: Sustainability Communicatie, CSRD, EcoVadis, Carbon Accounting, Life Cycle Assessment (LCA), EU Taxonomy, CSDDD, en meer.

Wilt u meer weten over Dazzle, onze klanten en onze freelancers? Neem gerust contact op via rsmith@dazzle-platform.com