CSRD/ ESG stagiair(e)

  • Stageplaats
  • BUKO

Barendrecht

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en op zoek naar een stage waarin je jouw kennis kunt toepassen en uitbreiden? Samen met het MVO-projectteam brengen wij MVO naar een hoger niveau.

Je gaat samenwerken met de KAM-manager en werkt bij voorkeur vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht. Tijdens deze meewerkstage leer je de CSRD echt kennen. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal.

Bij BUKO Infrasupport zijn we klaar voor de toekomst. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onderdeel van ons DNA. Dit betekent voor ons dat wij werken aan 4 MVO-thema’s namelijk: onze medewerkers, een duurzame bedrijfsvoering, onze milieuprestaties en de (leef)omgeving.

Vanaf 2024 brengen wij over elk kalenderjaar een MVO-jaarverslag uit. In dit MVO-jaarverslag geven wij onze stakeholders inzicht in hoe er binnen onze organisatie in het afgelopen kalenderjaar opvolging is gegeven aan onze 4 MVO-thema’s. Maar blikken wij ook vooruit. In elk jaarverslag publiceren wij onze MVO-doelen voor het nieuwe kalenderjaar.

Dit jaar zullen wij ons MVO-verslag op zo’n wijze uitbreiden dat deze opvolging geeft aan de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Deze nieuwe Europese wetgeving vraagt van ons om een uitgebreide en gedetailleerde rapportage over duurzaamheid uit te brengen. In rol van CSRD/ ESG stagiair ondersteun je ons bij het naleven van de CSRD, waarbij je essentieel bent in het verzamelen, analyseren en rapporteren van duurzaamheidsprestaties en -initiatieven binnen onze organisatie.

Meer informatie/solliciteren: www.werkenbijbuko.nl.