Stage duurzame oplossingen IT

  • Stageplaats
  • Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam

De haven van de toekomst is zowel het slimst als het duurzaamst. Deze opgave is uitdagend en alles draait om digitalisering, veiligheid en duurzaamheid. Wil jij ons helpen met het verduurzamen van deze opgaven voor onze eigen bedrijfsvoering naar een toekomstbestendige duurzame digitale interne organisatie op een niveau dat past bij de grootste haven en van Europa? Lees dan verder, want we zoeken jou!

Wat ga je doen?

Havenbedrijf Rotterdam (HbR) is op zoek naar een stagiair(e) die met een duurzame blik naar onze eigen IT diensten en aanverwante zaken kijkt. Je kunt het fundament leggen voor onze toekomstige, meer duurzame manier van werken, vooral gericht op de interne organisatie. Wat kunnen we doen om op een meer duurzame manier met onze software, hardware en hun energiebronnen omgaan. We zijn ervan overtuigd dat de haven het verschil kan maken bij het halen van de klimaatdoelstellingen. Het verduurzamen van onze interne, digitale, organisatie hoort bij de voorbeeldfunctie die het havenbedrijf hierbij wil vervullen. We zoeken daarom iemand die er plezier in heeft om op basis van de eigen kennis en studie-ervaring mogelijkheden te onderzoeken en voor te stellen die onze bedrijfsvoering duurzamer maken.

Binnen de afdeling ET&S ga je jouw onderzoek uitvoeren naar de mogelijkheden de interne (digitale) organisatie van het Havenbedrijf duurzamer te maken en te komen tot concrete verbetervoorstellen.

Meer informatie/solliciteren: www.portofrotterdam.com.