Communicatieadviseur duurzaamheid

  • Dienstverband
  • Laren (NH)

2BHonest

Heb jij een passie voor duurzaamheid én ben jij een top communicatieadviseur met projectmanagement skills? Dan ben jij precies de persoon die we zoeken! Wij zijn een adviesbureau op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. We begeleiden organisaties van ambities naar gerichte acties. We werken voor multinationals, familiebedrijven en brancheorganisaties uit diverse sectoren. 

Kom je duurzame impact maken?

Wat onze opdrachtgevers bindt, is de motivatie om echt duurzaam verschil te maken. Zo ondersteunen we Volcafe bij hun duurzaamheidsstrategie, Techniek Nederland bij de activatie van de leden, ontwikkelden we samen met Royal Swinkels Family Brewers hun circulariteitsmodel en helpen we ASML bij geïntegreerde rapportage. Ons team van experts, data-analisten, communicatiespecialisten en vormgevers maakt duurzaamheid helder, meetbaar en van waarde.

2BHonest groeit en daarom zijn we per direct op zoek naar een communicatieadviseur die 2BHonest als merk verder in de markt zet én onze klanten helpt bij de interne en externe communicatie van hun duurzaamheidsstrategie. Als communicatieadviseur speel je een cruciale rol in ons team. Je zet je talenten in voor de doorontwikkeling en zichtbaarheid van 2BHonest. Daarnaast werk je samen met onze ervaren consultants aan het implementeren van duurzaamheidsstrategieën bij klanten. Jouw unieke communicatie- en projectmanagementvaardigheden zijn een mooie aanvulling op de expertkennis van onze adviseurs. Een krachtige combinatie!

Jouw werkzaamheden bij ons zijn tweeledig:

  •  Interne & externe communicatie 2BHonest: je werkt aan onze merk- en communicatiestrategie en vergroot onze zichtbaarheid, je schrijft de maandelijkse update aan onze klanten, je ondersteunt bij onze events en je schrijft content voor onze Linkedin en blogreeks.
  • Communicatie voor klanten: je helpt onze adviseurs bij het schrijven van brochures en jaarverslagen voor onze klanten, je ondersteunt organisaties bij intern stakeholder management (het vergroten van interne betrokkenheid bij de duurzame transitie).

Meer informatie/solliciteren: www.2bhonest.nl.