BREYTNER, GP Groot en Verhelst Transport zijn de drie kanshebbers voor de TVM Award Duurzaamheid. Stemmen kan tot en met 15 september. De uitslag wordt bepaald door het aantal publieksstemmen en de scores die een onafhankelijke jury toekent.

BREYTNER

BREYTNER transformeert de transportsector met zijn toewijding aan zero emissie voertuigen en duurzame logistieke diensten.

Als voorloper in de transitie naar zero emissie transport, zet BREYTNER nieuwe normen voor milieubewust transport. Met een vloot van volledig elektrische vrachtwagens bewijst BREYTNER dat efficiënte logistiek en milieubehoud perfect samengaan. Hun inzet voor het verminderen van de ecologische voetafdruk heeft niet alleen geleid tot een vermindering van de uitstoot, maar ook tot een nominatie voor de TVM Awards. BREYTNER’s aanpak van het vervoeren van ‘fossielen’ – in niet-fossiele vrachtwagens, toont hun creativiteit en toewijding aan duurzaamheid.

GP Groot

GP Groot leidt de omslag naar duurzaamheid door het verbinden van energiehubs en het bevorderen van groene logistiek.

GP Groot heeft zich afgelopen periode onderscheiden als een dynamische kracht in het stimuleren van duurzaam transport. Door het ontwikkelen van krachtige energiehubs, faciliteert GP Groot een naadloze overgang naar duurzame energiebronnen. Hun inspanningen om een omvattende duurzame infrastructuur te bouwen, hebben geleid tot een nominatie voor de TVM Awards. Met hun inzet voor milieuvriendelijke transportoplossingen, toont GP Groot aan hoe innovatie en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

Verhelst Transport

Ontdek hoe Verhelst Transport de toekomst van duurzame mobiliteit vormgeeft met geavanceerde elektrificatie en zonne-energie.

Verhelst Transport, gevestigd in Zeeland, is een voorloper in de transitie naar duurzaam transport. Met haar inzet voor elektrificatie en het integreren van zonnepanelen, zet Verhelst de standaard voor een groenere toekomst. Hun toewijding aan milieuvriendelijke oplossingen en innovatieve logistieke praktijken heeft hen een welverdiende nominatie voor de TVM Awards in de categorie Duurzaamheid opgeleverd. Verhelst Transport is niet alleen een leider in groene logistiek, maar inspireert ook anderen in de sector om duurzame stappen te zetten.

TVM Award MVO

Alpe d’Huzes, Hoekstra en RBC Bezorgdiensten zijn de drie kanshebbers voor de TVM Award MVO.

Stemmen kan hier!