Stage Sustainable Development Communication

  • Stageplaats
  • Amsterdam

Decathlon Nederland

Stagiair(e) Sustainability team / Amsterdam / HBO /
Startdatum 01-09-2024

Zoek jij een sportieve stageplek? Lekker bezig én goede timing. Wij zoeken stagiaires die ons verder helpen om Decathlon naar the next level te brengen! Met onze missie maken we sport toegankelijk voor iedereen. En met jouw inzichten zetten we stappen richting onze missie. Duik in de duurzame wereld van sport en laat je inspireren voor jouw sustainability stage.

Full-time · Amsterdam

Dit ga je doen:

Binnen het Sustainable Development team ben je verantwoordelijk voor een aantal communicatietaken die helpen om bewustzijn te creëren over onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

Deze stage is de ideale gelegenheid om je kennis van duurzame ontwikkeling en de circulaire economie te verdiepen, terwijl je je professionele vaardigheden ontwikkelt. Door je bij ons team aan te sluiten, krijg je de kans om waardevolle praktische ervaring op te doen onder begeleiding van onze expert in communicatie over duurzame ontwikkeling. Je zult profiteren van persoonlijke ondersteuning die je in staat stelt zowel professioneel als persoonlijk te groeien.

Vanaf het moment dat je bij ons komt, word je betrokken bij spannende projecten en draag je direct bij aan het vergroten van het bewustzijn over duurzaamheid binnen een bedrijfsomgeving.

Dit zijn de onderwerpen voor jouw stageperiode:

  • Evenementenbeheer: (interne) bewustwording evenementen om de samenhang en betrokkenheid binnen het bedrijf te versterken
  • Contentcreatie: creëren van inhoud, zowel in tekst als visuals, voor onze interne nieuwsbrieven om onze teamleden te informeren en motiveren
  • Webontwikkeling: creëren en bijwerken van de interne website over duurzame ontwikkeling en circulaire diensten
  • Ontwerp: maken van aantrekkelijke ontwerpen voor presentaties, sociale media en andere communicatiekanalen

Meer informatie/solliciteren: www.werkenbijdecathlon.nl.