Junior Fiscalist Duurzaamheid

  • Dienstverband
  • Zwolle

Countus

Ben je op zoek naar een dynamische en uitdagende rol waarin jouw frisse ideeën en passie voor fiscaliteit en duurzaamheid tot bloei kunnen komen? Bij ons is jouw passie voor cijfers en wetgeving meer dan welkom! We zoeken een energieke Junior Fiscalist die niet alleen klaar is om te leren, maar ook om mee te bouwen aan de toekomst van ons team in de nieuwe energiesector. Klaar voor een avontuur in de wereld van belastingen en duurzame energie met volop ruimte voor groei en ontwikkeling? Lees snel verder en ontdek waarom deze kans precies is wat jij zoekt!

Wat ga je doen?

Je hebt een zeer gevarieerd takenpakket, waar vakkennis, klantcontact en brede bedrijfsadvisering centraal staan. Je bent de spil in het fiscale landschap van nieuwe energie, waar je jouw talenten inzet om belastingwetten te doorgronden en complexe uitdagingen aan te pakken. Als onderdeel van het Expertiseteam fiscaal-juridisch werk je zelfstand en ondersteunend aan de andere (business)teams binnen de organisatie. Hebben zij hulp nodig op het gebied van duurzaamheid? Dan weten ze jou en je team te vinden om hen vooruit te helpen met allerlei fiscale vraagstukken.

Als junior wordt je gekoppeld aan een ervaren collega die jou de fijne kneepjes van het vak gaat bijbrengen. Zo leer je iedere dag bij! Of je nu de fiscale positie controleert van een organisatie of helpt bij het begeleiden van een herstructurering, het werk is altijd gevarieerd en uitdagend. Als Junior Fiscalist zal je met name betrokken worden bij de fiscale advisering omtrent duurzaamheid en nieuwe energie (Denk hierbij aan windmolenparken, batterijparken, mestvergisters en waterstof). Daarnaast beoordeel je van deze klanten de aangiftes van o.a. inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting, signaleer je adviespunten en bespreek je dit met de klant. Daarnaast Je stelt bezwaarprocedures op en je ben jet de vraagbaak voor collega’s voor fiscale vragen op het gebied van duurzaamheid.

Meer informatie/solliciteren: www.werkenbijcountus.nl.