Stagiair(e) Sustainability Reporting

  • Stageplaats
  • Uden

Beter Bed

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair om ons team bij Beter Bed te versterken. In de rol van stagiair Sustainability Reporting speel je een belangrijke rol in het verzamelen en rapporteren van duurzaamheidsinformatie om dit tot een geautomatiseerd proces te brengen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair om ons team bij Beter Bed te versterken. In de rol van stagiair Sustainability Reporting speel je een belangrijke rol in het verzamelen en rapporteren van duurzaamheidsinformatie om dit tot een geautomatiseerd proces te brengen. Zo kun je gegevens analyseren en visualiseren om inzicht te genereren die ondersteunen bij het nemen van strategische beslissingen en het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen.

Wat ga je doen?

  • Gegevensverzameling: zorg voor een geautomatiseerde gegevensverzameling en consolideer duurzaamheidsgegevens uit diverse bronnen (zoals SAP BW/PIM, salesforce, Excel) die gebruikt worden binnen de organisatie, zoals CO2 uitstoot, post-consumer matrassen en duurzamere producten via het nieuwe Azure Data Lake.
  • Ontwerp en ontwikkel vervolgens overzichtelijke dashboards en rapporten met behulp van Power BI, waarbij gegevens begrijpelijk en bruikbaar weer te geven zijn.
  • Door jou rapporten en dashboards wordt de informatie goed geïnformeerd en kunnen zij de juiste beslissingen nemen om de duurzaamheid van Beter Bed te bevorderen.
  • Schakel tussen verschillende afdelingen zoals business analytics afdeling, business control afdeling, master data afdeling en de duurzaamheidsafdeling om de juiste gegevens te verzamelen voor de rapporten.

Meer informatie/solliciteren: www.werkenbijbeterbed.nl.