Junior Sustainability Activation Expert stagiar

  • Stageplaats
  • Amsterdam

ING

Ben jij een communicatieve duizendpoot met een passie voor duurzaamheid en sta je altijd vooraan als er iets georganiseerd moet worden? Dan is ING op zoek naar jou!

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die in de rol van junior Sustainability Activation Expert, ING’s duurzaamheidsteam wil ondersteunen bij activering van het onderwerp duurzaamheid binnen ING.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je gaat werken in het Centre of Expertise Sustainability. Onder begeleiding van jouw stagebegeleider(s) ga je projecten en events uitvoeren die bijdragen aan de duurzaamheidsstrategie van ING Nederland, en lever je content voor onze interne en externe communicatie. Je takenpakket is divers, en je dagen afwisselend. De ene dag help je mee met de organisatie van een interne talkshow over financiële gezondheid, de volgende dag zorg je ervoor dat ING collega’s kunnen deelnemen aan een serious game over klimaatverandering.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Het sustainability team is een klein team dat de rol heeft om duurzaamheid binnen ING Nederland aan te jagen. De sfeer is informeel. De dagen kunnen druk en hectisch zijn, maar we weten elkaar goed te vinden. De lijnen zijn kort. Twee dagen per week is het hele team aanwezig op kantoor. De overige drie dagen kan je kiezen of je liever thuis werkt of op kantoor, waar altijd wel iemand is. We zijn gehuisvest in ING’s duurzame hoofdkantoor Cedar, gevestigd vlakbij station Amsterdam Bijlmer Arena.

Wat zijn voorbeelden van concrete taken die je uitvoert?

  • Berichten schrijven voor op onze interne kanalen en online community;
  • Bedenken van activaties en acties voor medewerkers;
  • Organiseren van diverse events voor medewerkers op het gebied van duurzaamheid;
  • Verzorgen van diverse adminstratieve zaken rond deze workshops en events.

Als je laat zien dat je meer verantwoordelijkheden/taken kan en wilt oppakken, krijg je binnen het team alle ruimte en volop ondersteuning om zelfstandig aan de slag te gaan.

Meer informatie/solliciteren: www.ing.jobs.