Welke bedrijven vielen op met energiebesparing en wisten zo hun bedrijfsvoering te verduurzamen door bestaande technologieën innovatief in te zetten?  De genomineerde bedrijven voor de EZK Energie Award 2024 vallen op door hun totaalaanpak op energiebesparing en door dit om te zetten naar concrete maatregelen. Maatregelen die elke bedrijf kan toepassen. De genomineerden zijn:

  • Claresse Visverwerking B.V., Van Dijk Metaalbewerking Groningen en Stichting Hoeve Sprey maken kans op de EZK Energie Award in de categorie midden- en kleinbedrijf.
  • Voestalpine Automotive Components Bunschoten, Theo Pouw Secundaire Bouwstoffen en Ploegam B.V. zijn de genomineerden in de categorie groot bedrijf.

Kans op € 15.000

De genomineerden maken kans op € 15.000 en de award. Op 27 juni worden de winnaars bekend gemaakt. Dit gebeurt tijdens het EZK event: energie besparen nu en in de toekomst.

“De 6 genomineerden zijn aansprekende voorbeelden op het gebied van energiebesparing voor andere ondernemers” -Michel Heijdra, Directeur-Generaal Klimaat en Energie bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Meer informatie