Hoe vaak heb je het niet als ondernemer dat je snel een pakketje bij een klant of leverancier moet zien te krijgen? Op zich geen onoverkomelijk probleem, maar je moet er wel iemand voor beschikbaar hebben of maken. In een drukke onderneming als die van jou is dat natuurlijk niet altijd evident. Zou het niet makkelijk zijn als je deze klus gewoon uit handen kunt geven?

Wat doet een koeriersdienst?

Een professionele koeriersdienst, zoals DSA Logistiek – Logische Keuze, zorgt ervoor dat documenten en goederen bij jou op het bedrijf worden opgehaald en vervolgens geleverd op het adres dat jij hebt opgegeven. In tegenstelling tot de postdiensten bijvoorbeeld, die volgens een standaard methode werken, heb je bij een koeriersdienst bovendien een ruimer aanbod aan mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf?

Snelle levering

Een koeriersdienst is de perfecte oplossing voor goederen of documenten die erg snel op hun bestemming moeten raken. Je neemt contact op en, afhankelijk van de afstand natuurlijk, kan de bestemmeling enkele uren later het pakketje al in ontvangst nemen. Of het nu gaat om enkele brieven of om een grote en zware levering, een professionele koeriersdienst heeft de juiste middelen en mensen om dit tot een goed einde te brengen.

24/7 levering

Koeriersdiensten 24/7 kun je op ieder moment van de dag en de nacht contacteren als jouw bedrijf nood heeft aan een snel transport. Je hoeft dus geen rekening te houden met kantooruren of weekends en feestdagen, nee je kunt er altijd terecht.

Betrouwbaar en veilig

Je pakketje krijgt altijd een track en trace code zodat je op ieder moment kunt nagaan wat de actuele status ervan is. Een hele geruststelling is het dat je iedere stap in het leveringsproces op de voet kunt volgen.

Kostenbesparend

Stel je voor wat het je zou kosten als je elke keer iemand van je team van het werk moet halen om ergens een pakketje te gaan leveren. Door dit uit te besteden, kan je medewerker gewoon aan het werk blijven en hoef je hem niet te betalen om de rit heen en terug te maken.

Het leveren van goederen en documenten van jouw bedrijf kun je met een gerust hart uit handen geven aan een professionele partner. Jouw koeriersdienst zorgt voor een vlekkeloze service en jij hebt een zorg minder.