Gezamenlijke leiderschapsontwikkeling voor duurzame transities
Ben jij een duurzame changemaker en wil je samen met anderen je leiderschap versterken, leren van elkaar en nieuwe inzichten opdoen vanuit dagelijkse ervaring? Doe dan mee aan ons intervisie programma met heerlijk eten. Onder begeleiding van Annick Schmeddes, Carola Wijdoogen en Karin Jansens.
Voor wie
- Ben jij een duurzame professional (of -bestuurder) met een game changers rol in een organisatie (met >10 jaar werkervaring) werkend aan een veranderopgave in duurzaamheid?
- Ben jij nieuwsgierig en onderzoekend? Heb je een luisterend en vragend vermogen, bereid om te leren over veranderingsprocessen en jouw rol daarin?
- Werk je graag samen met anderen duurzame professionals (of -bestuurders)?
Dan gaan we graag samen met jou op deze reis!
Programma
Drie avonden van 17.30 tot 20.30 uur waarbij we met elkaar eten en ervaringen delen:
- Donderdag 18 januari 2024,
- Donderdag 23 mei 2024 en
- Donderdag 12 september 2024.
Tijdens deze drie avonden heb je de mogelijkheid om je eigen vraagstuk te bespreken en ervaringen te delen op basis van de dagelijkse werkpraktijk.
Wat levert het op
In het Food for Thought Programma van Sustainability University en Sustainable Talent ga je samen met gelijkgestemden én onder professionele begeleiding onderzoeken hoe je jouw mogelijkheden kunt vergroten en jouw leiderschap kunt verdiepen. Een gezamenlijke en persoonlijke reis voor MEER ENERGIE, MEER IMPACT, MEER PLEZIER
- Locatie: number 5 Foundation, ’t Hoenstraat 5, 2596 HX Den Haag
- Tijd: Het programma zal om 17:30 uur beginnen en om 20:30 eindigen.
- Kosten: de prijs voor drie avonden is €525,- excl. BTW
- Je kan een avond cadeau doen aan een vriend of collega (als je zelf verhinderd bent)
- Er is plek voor maximaal 25 deelnemers.