CFP Innovatiedag 2024

Wanneer

09/11/2023    
13:00 - 17:30

Waar

CFP kantoor
Onderwal 16, Naarden, 1411 LV
CFP kantoor
CFP Innovatiedag 2024

Op donderdagmiddag 9 november 2023 zal voor de 21e keer de CFP Innovatiedag plaatsvinden. Tijdens deze leerzame middag worden de nieuwste innovaties gepitcht; van circulaire sensoren tot aan toxiciteit van bouwmaterialen en hybride oplossingen voor leegstand in kantoren.

Je bent van harte welkom om tijdens deze middag inspiratie op te doen, je kennis te verreiken én je netwerk uit te breiden. Het publiek is divers: naast concullega’s zijn onder andere beslissers, beheerders en gebruikers in zakelijk en particulier vastgoed aanwezig uit verschillende sectoren.

Benieuwd wat je kunt verwachten? Op deze dag ontdek je bijvoorbeeld hoe je je toiletbezoek duurzamer kunt maken. Of luister mee naar een pitcher die vertelt over een efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing waarmee je in slechts een halve dag volledig gasloos kunt worden. Ook nieuwe manieren van bouwen krijgen een podium en kom je meer te weten over innovatieve oplossingen die het rapporteren over duurzaamheid makkelijker maken.

Voor het bevorderen van een duurzame, circulaire, en gezonde gebouwde omgeving is innovatie essentieel. Op de CFP Innovatiedag krijgt u de kans om snel kennis te maken met diverse ondernemers en hun ideeën en uitdagingen. Elke presentatie duurt slechts 5 minuten.

Mocht een specifiek idee uw interesse wekken, dan biedt de afsluitende borrel een uitstekende gelegenheid om informeel in gesprek te gaan en wellicht nieuwe zakelijke connecties te leggen. U bent van harte welkom op de CFP Innovatiedag op 9 november. Inschrijven is kosteloos, dus aarzel niet om aan te melden.

Kaart wordt geladen...