Jouw bedrijf bouwt en verhuurt full serviced werkplekken. Helemaal nu en helemaal hip. Dat wil je in alles doorvoeren. De meest energiezuinige werkplekken op de meest groene plaatsen. Duurzame materialen in een natuurlijke omgeving. Werken in het groen, lunchen op niveau en kruidenthee drinken in het restaurant of de bar. Milieubewust als je bent, ben je altijd op zoek naar de groenste oplossing voor eigenlijk alles. Je bent gek op nieuwe gadgets en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Daarom wil je dat de meeste parkeerplaatsen een laadpaal hebben.

Een ankerplaat als fundering

De beste fundering voor een laadpaal is een betonnen ankerplaat. Dat had je bij je eigen huis al uitgezocht en ook ervaren. De betonnen ankerplaat van BUMA Handel houdt in alle situaties de laadpaal stevig in zijn greep. Storm doet hem niets en niemand kan zomaar met de laadpaal wegrijden. De ankerplaat van beton plaats je in de grond onder de laadpaal. De laadpaal wordt op deze betonnen ankerplaat bevestigd. De ankerplaat is 80 x 80 cm. groot, 10 cm dik en heeft een gewicht van 152 kilo! Niet zo makkelijk van zijn plek te krijgen!

Ankerplaat, laadpaal, groene energie

Hypermoderne groene vergadercentra, full serviced kantoorunits en mooi vormgegeven werkplekken worden door jou aangevuld met de nieuwste technologische snufjes op energiegebied. Al jouw klanten geef je de mogelijkheid om de nieuwste laadpalen te gebruiken. Stevig verankerde laadpalen die eenvoudig te bedienen zijn op de parkeerplaatsen die bij al jouw gebouwen te vinden zijn. Je wil inspelen op de steeds groter wordende behoefte aan laadpalen door de groeiende groep van elektrische automobilisten. Je wil het voordeel van meerdere laadpalen bij de werkplekken combineren met het zelf opwekken van zonne-energie. De zonnepanelen op de daken van je gebouwen leveren de energie voor de elektrische auto’s van jouw klanten. Dat is nog eens een stevig verankerde win-win situatie!

Geschreven in opdracht van BUMA Handel.